Ιστορικό

Η εταιρία Δίγκας Φροντίδα Ε.Ε. έχει μια πολύχρονη ιστορία στην υπηρεσία της υγείας από το 1947 έως και σήμερα. Η έδρα της βρίσκεται στην οδό Βούλγαρη 75 στην Ανατολική είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκη. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας αποτελούν έναν χώρο φιλικό προς τον πελάτη κάθε ηλικίας και συγκεκριμένα προς τα Α.Μ.Ε.Α. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται από ανθρώπους ευγενικούς, δραστήριους και επικοινωνιακούς, αλλά πρωτίστως ενημερωμένους για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας.

Η γκάμα των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας είναι πολυδιάστατη, καθώς περιλαμβάνει από προϊόντα για νοσηλεία στο σπίτι, βοηθήματα ασθενών και ηλικιωμένων μέχρι και προϊόντα για τραχειοστομία, μαστεκτομή, λεμφοίδημα και ορθοπεδικά βοηθήματα για όλες τις παθήσεις. Ακόμα μπορείτε να βρείτε το πιο πλήρες και εξειδικευμένο αναλώσιμο ιατρικό υλικό, διαγνωστικές ιατρικές συσκευές για επαγγελματική και οικιακή χρήση και πολύ μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα πρώτων βοηθειών. Από την γκάμα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και συσκευές και προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ευεξίας για όλους, αλλά και προϊόντα απαραίτητα για την φροντίδα και ανάπτυξη των βρεφών και παιδιών. 

Τέλος η εταιρία Δίγκας Φροντίδα Ε.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συμπιεστικών ενδυμάτων πλαστικής χειρουργικής Lipoelastic στην Ελλάδα. Τα Lipoelastic είναι συμπιεστικά ενδύματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας που κατασκευάζονται στην Τσεχία και είναι κατάλληλα για μετά από επεμβάσεις αισθητικής και αποκατάστασης, όπως λιποαναρροφήσεις, κοιλιοπλαστικές, μείωση, αύξηση ή αποκατάσταση μαστού, αποκατάσταση εγκαυμάτων, κ.α. Τα συμπιεστικά ενδύματα Lipoelastic είναι πρώτα σε πωλήσεις στην Ευρώπη και τρίτα παγκοσμίως. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των χειρουργικών εργαλείων της REDA, Γερμανικής κατασκευής με 5 χρόνια εγγύηση!

Στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε όλα τα παραπάνω προϊόντα και ακόμα περισσότερα, με τις λεπτομερείς περιγραφές τους, τις προδιαγραφές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές τους. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία βοηθημάτων και προϊόντων φροντίδας, ευεξίας, υγιεινής και αποκατάστασης τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, να συγκρίνει τα μεταξύ τους χαρακτηριστικά και να προβεί εύκολα στην αγορά τους.

Η εταιρία Δίγκας Φροντίδα Ε.Ε. είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΕΚΑΠΤΥ ΑΕ με τη βεβαίωση ΔΥ8/1348/04 για ορθή διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και για τις υπηρεσίες της με το πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008.

Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας.

Επιδίωξη μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. 

Τέλος η σωστή οργάνωση και η αναζήτηση και προώθηση όλο και πιο εξειδικευμένων προϊόντων υγείας αποτελούν το βασικό μας κίνητρο.