Οφθαλμοσκόπιο τσέπης HEINE K180 C-182.10.118 

Οφθαλμοσκόπιο τσέπης HEINE K180 C-182.10.118 

Κατασκευαστής:Heine
Κωδικός Προϊόντος:01-22741
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 355.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 286.29€

Το φορητό οφθαλμοσκόπιο τσέπης K180 της Heine είναι ένα οφθαλμοσκόπιο υψηλής ποιότητας που παρέχει μοναδικό οπτικό σύστημα κατά το οποίο ελαχιστοποιείται η αντανάκλαση στον κερατοειδή χιτώνα και στην ίριδα και εξασφαλίζει πλήρη παρατήρηση της φωτιζόμενης περιοχής. Το οφθαλμοσκόπιο Κ180 επιτρέπει την παρατήρηση όλης της φωτισμένης περιοχής του αμφιβληστροειδούς ακόμα και όταν η κόρη του ματιού είναι μικρή. Έχει κλασσικό σχεδιασμό, μικρό και βολικό μέγεθος, στιβαρή κατασκευή από εξαιρετικής ποιότητας πολυκαρβονικά υλικά που το καθιστούν ανθεκτικό σε κραδασμούς και αντιολισθητικό. 

Χαρακτηριστικά: 

Φωτισμός: Προηγμένη τεχνολογία αλογόνου XENON XHL για 100% περισσότερο φως από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Πολύ λαμπερό, εστιασμένο, λευκό φως για τέλειο φωτισμό. 

Εύρος φακών: -35D με +40D. 

Αριθμός φακών: 27. 

Διαφράγματα: Μικρός κύκλος, μεγάλος κύκλος, αστέρας διόρθωσης χωρίς πολικές συντεταγμένες, σχισμή και φίλτρο αποκοπής κόκκινου. 

Κοίλο, πολλαπλώς επικαλυμμένο παράθυρο παρατήρησης που διευκολύνει στην αποφυγή του φωτός διασποράς. 

Τροφοδοσία: Λειτουργεί με δυο κοινές αλκαλικές μπαταρίες εμπορίου, τύπου C. 

Αντικραδασμικό και αντιολισθητικό. 

Ειδική κατασκευή για την αποφυγή της σκόνης. 

Μαλακή υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: οφθαλμοσκόπιο, τσέπης heine k180, c-182.10.118 , οφθαλμοσκοπια οφθαλμοσκόπιο, οφθαλμοσκοπια οφθαλμοσκόπιο, οφθαλμοσκοπια οφθαλμοσκόπιο, οφθαλμοσκοπια Οφθαλμοσκόπιο, ΟΦΘΑΛΜΟΣΚΟΠΙΑ