Πιεσόμετρο καρπού BP W90 Microlife

Πιεσόμετρο καρπού BP W90 Microlife

Κατασκευαστής:Microlife
Κωδικός Προϊόντος:01-14147
Διαθεσιμότητα:Εξαντλήθηκε
  • 50.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 40.32€

Το πιεσόμετρο καρπού BP W90 της Microlife είναι κλινικά ελεγμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης και παρέχει στον χρήστη αξιόπιστες μετρήσεις αρτηριακής πίεσης εύκολα και άμεσα.

Το πιεσόμετρο BP W90 της Microlife σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ιατρούς, είναι ένα αξιόπιστο ιατρικό όργανο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στον καρπό, είναι εύκολο στη χρήση και συνιστάται για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι.

Η Τεχνολογία PAD (Pulse Arryhtmia Detection) ανιχνεύει αυτόματα αρρυθμίες κατά τη διάρκεια μέτρησης της αρτηριακής πίεσης. Αν παρουσιαστεί ακανόνιστος σφυγμός κατά τη διάρκεια της μέτρησης, θα εμφανιστεί το σύμβολο PAD στην οθόνη.

Χαρακτηριστικά:

·         Τεχνολογία PAD για ανίχνευση αρρυθμιών κατά τη διάρκεια μέτρησης. Αν παρουσιαστεί ακανόνιστος σφυγμός κατά τη διάρκεια της μέτρησης, θα εμφανιστεί το σύμβολο PAD στην οθόνη.

·         Κατάλληλο για μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σφυγμών.

·         Δυνατότητα υποστήριξης 2 χρηστών.

·         Αποθήκευση 99 μετρήσεων ανά χρήστη με ημερομηνία & ώρα.

·         Δυνατότητα να ρυθμίσετε 2 χρονικές στιγμές με ηχητική ειδοποίηση. Αυτό μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα, για παράδειγμα ως υπενθύμιση για να πάρετε τη φαρμακευτικής σας αγωγή.

·         Πολύ ελαφρύ μόλις 140gr μαζί με τις μπαταρίες για εύκολη χρήση και μεταφορά.

·         ∆είκτης χαμηλής μπαταρίας.

·         Με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά.

·         5 χρόνια εγγύηση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: πιεσόμετρο, καρπού, w90, microlife, πιεσομετρα πιεσόμετρο, πιεσομετρα πιεσόμετρο, ψηφιακά πιεσόμετρο, ψηφιακά πιεσόμετρο, ψηφιακά Πιεσόμετρο, Ψηφιακά