Θερμόμετρο υπερύθρων χωρίς επαφή FTN Medisana

Θερμόμετρο υπερύθρων χωρίς επαφή FTN Medisana

Κατασκευαστής:Medisana
Κωδικός Προϊόντος:01-07060
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 36.70€
  • 29.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 23.39€

Με το θερμόμετρο FTN της Medisana μπορείτε να μετράτε με ασφάλεια & ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση (περίπου 5 cm). Η μέτρηση γίνεται πάνω από τα φρύδια στο τμήμα μεταξύ μετώπου και κροτάφων. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε π.χ. να μετράτε τη θερμοκρασία του μωρού χωρίς να το ξυπνάτε.
Μια νέα τεχνολογία αισθητήρα υπέρυθρων ακτίνων που χρησιμοποιείται σε αυτήν τη συσκευή, επιτρέπει την επιλογή παρουσίασης του αποτελέσματος σαν να προέρχεται από στοματική, πρωκτική ή μασχαλική μέτρηση.
Εκτός από την μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος το θερμόμετρο υπερύθρων μπορεί να χρησιμοποιείται για τη μέτρηση θερμοκρασίας αντικειμένων (π.χ. περιβάλλον, υγρά, επιφάνειες). Μια μέτρηση με αυτή τη λειτουργία είναι δυνατή σε μια περιοχή από 0 έως 100º C.
Με ψηφιακή οθόνη και χρωματικό φωτισμό ανάλογα με το αποτέλεσμα (πράσινο, κόκκινο) και ενσωματωμένο μπλε φωτισμό για την εστίαση του αισθητήρα.
Εάν το αποτέλεσμα της μέτρησης βρίσκεται στο επίπεδο του πυρετού και πάνω, εμφανίζεται ένα εσωτερικό κόκκινο φως, ώστε να επισημάνει στον ασθενή το ενδεχόμενο πυρετού.
Αυτόματη αποθήκευση των 30 τελευταίων μετρήσεων
Ιδανικό για όλη την οικογένεια!
Κλινικά ελεγμένο και με πιστοποιήσεις CE και MDD 93/42
Εγγύηση 3 ετών.
Η κανονική θερμοκρασία του σώματος κυμαίνεται μεταξύ 36º C και 37,5º C. Ο πυρετός εμφανίζεται συχνά μαζί με λοιμώξεις και φανερώνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού λειτουργεί εντατικά. Η εξέλιξη αυτής της φυσικής σωματικής αντίδρασης σε εξωτερικούς παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να ελέγχεται τακτικά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: Θερμόμετρο, υπερύθρων, χωρίς, επαφή, ftn, medisana, Θερμόμετρα Προσφορές, Μήνα