Επιστροφές

1. Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.digascare.gr έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών, από την ημερομηνία αγοράς.

Επιστροφή του πωληθέντος είδους μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

1.    Κατόπιν, λανθασμένης εκ μέρους της εταιρίας, παραλαβής διαφορετικού κωδικού προϊόντος από αυτόν της υποβληθείσης παραγγελίας.

2.    Κατόπιν παραλαβής ελαττωματικού ή κακέκτυπου προϊόντος

3.    Κατόπιν επιθυμίας του πελάτη να αλλάξει το προϊόν που αγόρασε με κάποιο άλλο.

4.    Κατόπιν επιθυμίας του πελάτη να του επιστραφεί η χρηματική αξία του πωληθέντος είδους (δικαίωμα υπαναχώρησης)

 

Η παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους γίνεται δεκτή από την εταιρεία μας, μόνο εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και συνοδεύεται από αντίγραφο του παραστατικού αγοράς και την αρχική του συσκευασία. Το προϊόν επιστρέφεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή είτε με courier, σε ασφαλή συσκευασία, είτε μέσω του φυσικού μας καταστήματος, Βούλγαρη 75, ΤΚ 54249, Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν επιστραφεί σε άριστη κατάσταση και δεν συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς και την αρχική του συσκευασία, η αλλαγή δεν πραγματοποιείται.

 

Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε ελαστικά ορθοπεδικά είδη, κάλτσες, καλτσόν, πάτους υποδημάτων και συμπιεστικά ενδύματα πλαστικής χειρουργικής. Σημειώνεται ότι μόνο η πρώτη αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις επιστροφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο  2310275274 (Δευτέρα-Παρασκευή, 8.00-16.00)  ή στο e-shop@digascare.gr.

 

 

2. Αντικατάσταση Προϊόντων

 

Στην περίπτωση που ένας πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του πωληθέντος προϊόντος, οφείλει να το αντικαταστήσει με προϊόν ή προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης χρηματικής αξίας, εφόσον το επιθυμητό προϊόν είναι διαθέσιμο προς αποστολή.

 

Παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε ηλεκτρονικά το έντυπο επιστροφής, προτού επιστρέψετε το προϊόν.

 

Η διεύθυνση επιστροφής των εμπορευμάτων είναι: Βούλγαρη75, T.K.54249 Θεσσαλονίκη, υπόψη Eshop.

 

3. Δικαίωμα Υπαναχώρησης

 

Ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 14 ημέρες για να υπαναχωρήσει από την αγορά που έχει πραγματοποιήσει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν ο πελάτης θέλει να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να λάβει πίσω τα χρήματά του. Η ως άνω προθεσμία των δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας παραλαβής της παραγγελίας.

 

Επιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα περίπου 15 ημερολογιακών ημερών και αφορά μόνο την αξία της παραγγελίας (δεν επιστρέφονται τα μεταφορικά έξοδα). Η χρέωση των εξόδων αποστολής επιβαρύνει τον αποστολέα.

 

Για την επιστροφή των χρημάτων θα πρέπει να δηλωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός του πελάτη και η τράπεζα στην οποία διατηρείται ο λογαριασμός.

 

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με την αρχική του συσκευασία και το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.

 

Για την επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2310275274 (Δευτέρα-Παρασκευή, 8.00-16.00)  ή ηλεκτρονικά στο e-shop@digascare.gr.


Φόρμα Επιστροφών