Ελαστικός επίδεσμος Idealast-haft-10m x 12cm τεμάχιο

Ελαστικός επίδεσμος Idealast-haft-10m x 12cm τεμάχιο

Κατασκευαστής:Hartmann
Κωδικός Προϊόντος:01-02039
Διαθεσιμότητα:Μη Διαθέσιμο
  • 5.70€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 5.04€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ελαστικός επίδεσμος τύπου ideal και αξιόπιστη δύναμη συγκράτησης. Διατίθεται ανά τεμάχιο. Το μήκος του επιδέσμου είναι 10 μέτρα σε πλήρη τάνυση. O Idealast-haft χάρη στις συνεκτικές του ιδιότητες είναι οικονομικός καθώς λίγες μόνο περιστροφές αρκούν για την ασφαλή στερέωση του επιδέσμου.

Χαρακτηριστικά

Συνεκτικοί επίδεσμοι τύπου Ideal, χαμηλής έκτασης με μόνιμη ελαστικότητα. Ελαστικότητα περ. 90%. Αυτοσυγκρατούμενοι και στις δυο όψεις για ασφαλή τοποθέτηση. Υψηλή πίεση κατά την κίνηση με χαμηλή πίεση σε κατάσταση ηρεμίας. Κατάλληλοι και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αεροδιαπερατοί. Αποστειρώνονται σε ατμό Α 134oC. 


Εφαρμογή

Για μέτρια συμπίεση. Για προφύλαξη και θεραπεία συντήρησης φλεβικών παθήσεων. Ως επίδεσμος υποστήριξης και ανακούφισης για βλάβες του μυοσκελετικού συστήματος καθώς και ως αθλητικός επίδεσμος. Ως επίθεμα συμπίεσης τραυμάτων και για την προστασία της κνήμης.


Lipoelastic
Σύνθεση 93% Βαμβάκι 5% Πολυαμίδιιο 2% Ελαστάν με διάστικη επένδυση λάτεξ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: ελαστικός, επίδεσμος, idealast-haft-10m, 12cm, τεμάχιο, επίδεσμοι ελαστικός, επίδεσμοι ελαστικός, επίδεσμοι ελαστικός, επίδεσμοι Ελαστικός, Επίδεσμοι