Τραχειοσωλήνας Shiley 8CFN

Τραχειοσωλήνας Shiley 8CFN

Κατασκευαστής:Shiley
Κωδικός Προϊόντος:01-05644
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 70.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 61.95€

Ο τραχειοσωλήνας Shiley CFN είναι σωλήνας τραχειοστομίας χωρίς αεροθάλαμο-cuff, με εσωτερική κάνουλα και θυρίδα. Πρόκειται για σωλήνα τραχειοστομίας διπλής κάνουλας με επαναχρησιμοποιήσιμες εσωτερικές κάνουλες και συνδέσμους ασφάλισης με στροφή. Ο τραχειοσωλήνες Shiley έχει μια ακτινοσκιερή, βιοσυμβατή εξωτερική κάνουλα που είναι κατασκευασμένη από χλωριούχο πολυβινύλιο. Μια περιστρεφόμενη αυχενική πλάκα επιτρέπει προσαρμογή στις ιδιαίτερες αυχενικές ανατομίες. Η επαναχρησιμοποιήσιμη εσωτερική κάνουλα με ενσωματωμένο λευκό σύνδεσμο 15mm ασφάλισης με στροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τυπικό αναπνευστικό εξοπλισμό και είναι διαφανής για εύκολη επιθεώρηση. Το ομαλό, στρογγυλεμένο επιπωματικό διευκολύνει την εισαγωγή. 

Ο τραχειοσωλήνας Shiley CFN διαθέτει επίσης ένα λευκό πώμα 15mm και μια επαναχρησιμοποιήσιμη εσωτερική κάνουλα με θυρίδα με πράσινο σύνδεσμο 15mm ασφάλισης με στροφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση της φώνησης με ή χωρίς βοηθητικές συσκευές ομιλίας ή για χρήση κατά τη διαδικασία απεξάρτησης. 

Ο τραχειοσωλήνας Shiley CFN χωρίς cuff-αεροθάλαμο διαθέτει επίσης εσωτερική κάνουλα με σύνδεσμο χαμηλού προφίλ. Αυτός ο τύπος εσωτερικής κάνουλας έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη μείωση της προεξοχής του σωλήνα στον αυχένα, αλλά δεν είναι συμβατός με αναπνευστικό εξοπλισμό. 

 

Διαστάσεις: 

I.D. (εσωτερική διάμετρος της εσωτερικής κάνουλας στην μικρότερη περιοχή):  7.6mm. 

O.D. (εξωτερική διάμετρος της εξωτερικής κάνουλας ):  12.2mm. 

Μήκος (απόσταση από το αυχενικό έλασμα στο περιφερικό άκρο της κεντρικής γραμμής του σωλήνα): 81mm. 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: Τραχειοσωλήνας, shiley, 8cfn, ΤΡΑΧΕΙΟΣΩΛΗΝΕΣ