Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή μετρητοίς (πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier ή μεταφορική εταιρία και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3 € για Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ καθαρά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.


2. Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Με προεξόφληση της παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους τραπεζικούς  λογαριασμούς. Το όνομα του δικαιούχου είναι «Δίγκας Φροντίδα Ε.Ε». 


ΤΡΑΠΕΖΑ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
IBAN
ΠΕΙΡΑΙΩΣ5216 050 187 013
GR38 0172 2160 0052 1605 0187 013
ALPHA
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΕΘΝΙΚΗ
212 440 92 801
GR79 0110 2120 0000 2124 4092 801


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης είτε με fax στο 2310271923 ή μέσω e-mail στο logistirio@digascare.gr .


3. Πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την Alpha Bank. Οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς καθώς τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται απευθείας στην τράπεζα, όπου γίνεται έλεγχος ταυτοποίησης, της εγκυρότητας τους με κωδικοποίηση 128 bit. Δείτε εδώ την λίστα με τις κάρτες που είναι συμβατές για δόσεις με την τράπεζα Alpha Bank.

Για αγορές >300€ σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις.


4. Mέσω Paypal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετανίας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com. – Δεν απαιτείται δικό σας λογαριασμός στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Προσωρινά αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι απενεργοποιημένος