Θήλαστρο Χειροκίνητο Nuk Jolie

Θήλαστρο Χειροκίνητο Nuk Jolie

Κατασκευαστής:Nuk
Κωδικός Προϊόντος:01-26152
Διαθεσιμότητα:Μη Διαθέσιμο
  • 39.95€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 32.22€

Συνδυάζει υψηλή αποδοτικότητα, απαλή αίσθηση & εύκολο χειρισμό


Περιγραφή:

  • Αποδοτικότητα

Οι αυξημένες αποδόσεις του χειροκίνητου θήλαστρου NUK Jolie στην αναρρόφηση του μητρικού γάλακτος οφείλονται σε κατασκευαστική καινοτομία καθώς και στην μελετημένη λειτουργικότητά του. Οι ειδικές προεξοχές που βρίσκονται πάνω στο μαξιλαράκι σιλικόνης (που εφαρμόζει στο στήθος) έχουν σχεδιαστεί για να διεγείρουν την ροή του γάλακτος.

  • Απαλή αίσθηση

Το απαλό μαξιλαράκι σιλικόνης προσαρμόζεται ιδανικά πάνω στο μητρικό στήθος και δίνει μια ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

  • Εύκολη χρήση

Η λαβή αναρρόφησης έχει εργονομικό σχήμα και είναι ιδιαίτερα λειτουργική. Μέσω της λαβής αυτής, η μητέρα έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει την ισχύ αναρρόφησης στο επίπεδο που επιθυμεί: όσο περισσότερο την πιέζει, τόσο περισσότερο την αυξάνει.

  • Πρακτικότητα

Όλα τα μέρη του χειροκίνητου θήλαστρου NUK Jolie αποσυναρμολογούνται, καθαρίζονται και ξανασυναρμολογούνται με ιδιαίτερη ευκολία. Ενδείκνυνται για καθαρισμό και στο πλυντήριο πιάτων.


Περιλαμβάνει δοχείο συλλογής μητρικού γάλακτος της NUK


Το μητρικό γάλα που έχει αντληθεί διοχετεύεται άμεσα στο δοχείο συλλογής μητρικού γάλακτος της NUK. Το δοχείο αυτό είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο θερμικής αντοχής και είναι ιδανικό για τη συντήρηση, την κατάψυξη, το ζέσταμα και το τάισμα του μωρού με το γάλα που έχουμε συλλέξει. Δεν χρειάζεται μετάγγιση.


Στα συνοδευτικά εξαρτήματα του χειροκίνητου θήλαστρου NUK Jolie περιλαμβάνονται: μία βάση στήριξης, στεγανωτικά πώματα καθώς και ένας βιδωτός δακτύλιος για το δοχείο συλλογής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: θήλαστρο, χειροκίνητο, nuk, jolie, θήλαστρα θήλαστρο, χειροκίνητο, θήλαστρα θήλαστρο, χειροκίνητο, θήλαστρα θήλαστρο, χειροκίνητο, θήλαστρα Θήλαστρο, Χειροκίνητο, Θήλαστρα